Onze projecten kenmerken zich door een combinatie van eigentijdse stijlelementen met doordachte ruimtelijke werking en bijzondere lichtinval. Het portfolio geeft hiertoe een heldere presentatie. Tevens omvat ons werk omvat het volledige bouwproces; van schetsontwerp tot bouwbegeleiding en de uiteindelijke oplevering.

Ervaring
Marcel de Ruiter is in 1993 afgestudeerd aan de Academie van Bouwkunst te Rotterdam en is jarenlang werkzaam geweest bij internationaal bekend architect Jan Hoogstad. Daarnaast won hij in 1998 de prijsvraag voor een hedendaags ontwerp betreffende een nieuwe waterkering te Gorinchem. In 2004 is een eigen, zelfstandig bureau tot stand gekomen met een voornaamste focus op eigentijdse villa’s en landhuizen.

Begeleiding
Voor opdrachtgevers kan het laten bouwen van een huis, of het bestuderen en doornemen van modellen een lastige en stressvolle periode zijn. Voor ons ligt deze erkenning aan de basis voor begeleiding doorheen het volledige traject. Met flexibele werktijden, advies op locatie of elders en advisering en hulp omtrent bestemmingsplannen of aanbestedingen vormen de basis voor contact waarbij uw belangen actief behartigd worden.

Samenwerking
Bij de bouw zijn doorheen het gehele proces altijd een groot aantal partijen betrokken, waaronder aannemers, gemeenten, installateurs enzovoorts. Wij vormen hierin altijd de centrale partij en het coördinatiepunt doorheen het gehele proces. Dit om het project zo soepel en gestructureerd te laten verlopen doorheen alle fases van de bouw. Dit in overeenstemming en actief contact met u natuurlijk.

HET BUREAU

 
Marcel de Ruiter

Marcel de Ruiter

Architect

Wij zijn gevestigd op de begane grond van het gerestaureerde pakhuis ‘De Eierveiling’ in de historische binnenstad van Gorinchem.

Gorinchem

Gorinchem

Keizerstraat 45